Om Spottag Bakery

Fra Langenæs Bageriet til Spottag Bakery

Spottag Bakery er etableret i 2021 af Mitzi og Michael Spottag i samarbejde med Claus Zacher Nielsen. 

Idéen til Spottag Bakery udsprang fra Mitzi og Michael Spottags tidligere succesfulde bageri, Langenæs Bageriet, som de overtog i 1993 efter Michaels forældre. Langenæs Bageriet gik fra en forretning på Nordborggade til en bagerkæde på seks butikker beliggende i Aarhus, Vejle og Horsens. I 2018 blev bagerkæden solgt, efter 33 år i familien Spottags ejerskab, til Lagkagehuset. 

Mitzi og Michael Spottag har en kæmpe passion og en enorm drivkraft til at drive selvstændigt bageri. Derfor gik der blot omtrent 2,5 år fra, at de solgte Langenæs Bageriet til at de, i samarbejde med Claus Zacher Nielsen, nu med stor begejstring har valgt at starte et nyt bager-eventyr, nemlig Spottag Bakery.

 

Mission & Vision

Spottag Bakerys mission at producere bageriprodukter af højeste og reneste kvalitet. Ydermere, vil vi gøre det til en oplevelse for kunden at komme til bageren. For at vi skal kunne opfylde vores mission, er det vigtigt at vi har tydelige visioner om, hvordan vi skal nå netop dette.

Vi bestræber os, hos Spottag Bakery, på at have ambitiøse, klare og tydelige visioner, som vi vil forsøge at efterleve. Vores visioner er:

  • Vi vil levere Danmarks bedste bageriprodukter

  • Vi vil levere Danmarks bedste service

  • Vi vil have Danmarks bedste arbejdsplads i branchen

For at gøre visionerne operationelle er de opdelt i konkrete mål for tre områder: produkter, service og arbejdsplads. Derfor sætter ledelsen i Spottag Bakery løbende målsætninger for netop de tre områder.